Further Away with Maddslinky & Tawiah

Maddslinky (аka Zed Bias) винаги е бил “Further Away” в творческо отношение. Сега в комплект с Tawiah можем да ги слушаме във втория сингъл от предобре посрещнатия албум “Make A Change“.

В перфектна симбиоза с извитите, добре подправени атмосферни дъб бийтове на Maddslinky вокалите на Tawiah придават много земен, емоционален и дори драматичен отенък на трака “Further Away”. Именно той бе отличен с No. 3 като трак на годината в Worldwide Awards 2010 на Gilles Peterson още преди албумът да бъде издаден. От това автоматично се подразбира, че след 24-и януари сингълът ще се циментира в плейлистите на мнозина.

И не стига, че оригиналът е достатъчно добър, че да си говорим самосиндикално за него, ами сега идва, хванал под ръка и ремикси на таланти като FaltyDL (Planet Mu, Ramp Records), Illum Sphere (3024, hoya Hoya, Fat City), бас чудовището на Tru Thoughts – Hint, Funk butcher, El B, Dawn Raid, Dubchild, че и други.

Изглежда това няма да е всичко, след като Benji B обяви, че Tru Thoughts ще продължи да издава нов материал от името Zed Bias и през 2011, така че… ушите на нисък старт!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s