Open Pete Philly Loops

14 седмици = 14 трака

Така Pete Philly ни подготвя за своя първи самостоятелен албум… чрез Open Loops. Един проект, който се развива за 14 седмици, от които всяка ще ни носи нов безплатен трак, а Pete ще очаква коментари, както и воля за споделяне… защото в този проект, както сам казва, е вложил много любов и иска тя да плъзне.

Първото парче е “Encore Une Fois” и с него може да поставите началото на своите 14 седмици в сайта petephilly.com Оттук насетне всеки понеделник там ще ни очаква нов безплатен “Open Loop” трак, а както добре ни е известно от отдавна, Philly знае как да ни зарадва не само с авантата, а и със съдържанието й.Може да е някакво съвпадение, но от доста време не си бях пускала Pete Philly & Perquisite… до миналата седмица. Без условности ми хрумна да си надникна в спомените от преди 3 години… и как с моята мила и безценна teakosta открихме дуото покрай заминаването й за Еuropavox във Франция. Трябваше да избере от кого да вземе интервю и преслушвахме всичките неизвестни банди там, за да й харесаме нещо. И хоп – Pete Philly & Perquisite! Едно от онези много, много приятни случайни открития. Интервюто й още седи в един стар брой на списание “Едно”, както и тук. А иначе спомените си ги пазим в себе си… за онези години.

А за Pete Philly като отделна единица – той е смеска между баща доминиканец и майка датчанка. От остров Аруба се преместват в Холандия, Хага, Лайден, следва Арт академията в Ротердам, Харлем, срещата с DJ PCM и Senna. Бил е част от редица проекти, но определено на върха стои Pete Philly & Perquisite, с който обикалят 18 страни, печелят редица награди, абе основното го знаете…

Pete може да се тупа в гърдите с колаборациите си с Benjamin Herman, Talib Kweli, Metropole Orchestra, Cmon & Kypski и Dub FX.

Можем да му предложим да се потупа в гърдите и с факта, че и ние го слушаме ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s