Red Bull Music Academy London 2010 Assets {free download}

Аудио годишникът на Red Bull Music Academy 2010 е уникална възможност напълно безплатно да наваксаме едно от най-големите и значими музикални събития, което малцина тук имаме възможност да съпреживеем.

В него се съдържат 41 ексклузивни колаборации на участници и лектори от повече от 30 страни. 60-те участници тази година превърнаха Лондон в център на разнообразието от модерен музикален саунд (което не е новост за този град) с тяхната панорамна гледка на случващото се в 32-те държави, от които те произхождат. Реципрочно, техните музикални прозорци пък отвариха и изглед към града-домакин.

Мястото, където тази година “Академията” се случи, е място, на което стените рефлектират и попиват идеите повече, отколкото да разделят индивуалностите. Това са всъщност стаи, предназначени само и единствено, за да покажат защо музикалният живот си струва да бъде изживян, особено в мулти-културен град като Лондон. Студиото за записи на последния етаж пък си остава музикалното пространство, посветено на гражданите на света, наречен Red Bull Music Academy и отвъд него.

Тази компилация представя тринадесетото издание на Red Bull Music Academy и траковете, които ще чуете са резултат от музикални обстоятелства, които се случват веднъж в живота: колаборации между хора,  някои от които никога преди не са се срещали, но са се преоткрили по един особен начин на място близо до Tower Bridge. Сред имената в компилацията ще откриете Hudson Mohawke в задруга с Robin Hannibal & Myele Manzanza; James Pants веднъж с Lucrecia Dalt и веднъж с Andras Fox, Sui Zhen, както и Space Dimension Controller; Osborne, Modeselektor, ANGO, Akshun, AD Bourke & Vlad Caia; TOKiMONSTA, Lunice & Swede:art; Kidkanevil feat. Oddisee; TokiMONSTA feat. Andreya Triana & Oddisee; DâM-FunK; Daisuke Tanabe feat. May Roosevelt, както и много други, за които ще се ориентирате прекрасно в подробния booklet, който върви към пакета за download.

Иначе артистите на Red Bull Music Academy могат да бъдат чути на някои от едноименните им фестивални сцени, а ние ще внимаваме за следващата сесия през 2011 година, която ще се случи в Токио. Току-виж сме успели да я посетим…

DOWNLOAD Various Assets – Not For Sale: Red Bull Music Academy London 2010 (.zip)

via Red Bull Music Academy

Like This!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s