Eglo: RA Label of the Month + Mix

Resident Adviser или RA, както винаги, подбират най-доброто. Този месец в рубриката им “Label of the Month” лейбълът под лупа, фокус или на прицел (както ви се харесва) е лондонският Eglo. Зад него стоят не кой да е, а Sam Shepherd a.k.a Floating Points и Alexander Nut. И ако тези двамата не ви говорят нищо, лошо…

Запознайте се с тях и историята около създаването и цялото съществуване на Eglo в подробния материал на Richard Carns за RA.

Reminder: Незабравим DJ сет на Floating Poinst имахме възможността да слушаме във втория ден на Mellow Festival през май тази година, за което отново благодарско на организаторите. A без умисъл за “reminder”: Sam Shepherd, който е човекът зад този псевдоним, е млад уникат на модернто електронно звучене и дори и да сте пропуснали да се сблъскате с творчеството му досега (което е съмнително), ще имате достатъчно основателни поводи в бъдеще. Последният му сингъл Vacuum EP не само му спечели още повече почитатели, а и даде огромен начален тласък за Eglo (вижте в материала по-горе колко продадени бройки има към този момент, при положение, че продажбата на физически носители се намира в криза). Но той далеч не е единственият ценен елемент в списъка с артисти и издания на лейбъла.

Моят личен последен фаворит от там е “She’s Acid” на FunkinEven, но и дамите Fatima и Shuanise, които са част от фамилия Eglo, също не се чудят къде да си губят времето…

Що се отнася до Alexander Nut – ще ви се хареса прекалено много не само заради знойния усет в селекцията (познат на слушателите на Rinse FM), а и защото миксът, който е направил за RA, ще ви сгащи почти неподготвени за желанието да го слушате на живо.

Enjoy!

DOWNLOAD (via RA)

Знам колко е важно, но за съжаление няма tracklist… и все пак това не бива да е пречка да си го пуснете заради удоволствието.

Like This!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s