Timeless: The Composer/Arranger Series

Лейбълът от Лос Анджелис Mochilla издава DVD сет под името “Timeless: The Composer/Arranger Series” – серия от концерти в почит на композиторите и аранжорите, имали най-силно и дълбоко влияние върху хип-хоп музиката като цяло.  Проектът Timeless се заражда и осъществява в три концерта през февруари и март 2009, като включва изпълнения на над 150 музиканти пред огромна публика, имала късмета да присъства на живо на записите. Тези три исторически събития биват запечатани както в аудио, така и във видео вариант до най-дребния детайл – точно в непогрешимия стил на Mochilla.

Oт Mulatu Astatke през J.Dilla до Arthur Verocai, концертната серия Timeless е докосната от творбите на трима музикални гиганти.

Бокс сетът е в изключително лимитирано издание от 4000 бройки, съдържащи подробен списък на изпълненията, безплатен ексклузивен постер, различни допълнения към песните и слайдшоу от снимки, използвани по време на изпълненията. За щастливата част на земното кълбо ще има и серия от щастливи събития за щастливите хора, които могат да ги посетят.

(много повече видео на страницата на Mochilla – Video)

Yekermo Sew – free download (via VTech)

3 DVD Box Set “Timeless: The Composer/Arranger Series” излиза на 30.03.2010 за Mochilla с помощта на VTech.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s