Zero dB – One Offs, Remixes and B Sides

“Wicked crossover chaos” – Groove Armada

Направо не знам откъде да започна. Ако можех да изкрещя писмено, то това щеше да се случва точно тук и сега по повод това издание! СИЛА!

Опитвайки се да задържа ченето си в благоприлична позиция, слушам двойния диск от Tru Thoughts и ви заклевам да го притежавате. 23 чудовищно силни трака, които ще ви вдигнат кръвното, адреналина, серотонина и ендорфина, а танцувалният ви нюх ще достигне левитация.

Дуото Zero dB продължава да звучи толкова свежо, колкото и през 2006 година, когато за Ninja Tune излезе албумът им “Bongos, Bleeps and Basslines” и им спечели своеобразен неизменен афинитет към всичко, носещо тяхното име = мечтата на мнозина продуценти.

Zero dB – A Pomba Girou (Moonstarr Remix)

“One Offs, Remixes and B Sides” е златна мина от ремикси не само от Zero dB, но и за тях, като например тези на светилата Moonstarr, Aaron Jerome и Seiji. Вътре е Zero dB миксът на “Distorted Minds” (Hexstatic), миксът на Dave Da Gato на “7х7” (Inverse Cinematics) и чутовната класика на Zero dB “Тhe Snare“, които досега бяха достъпни само в силно лимитирана винил серия.

И подобно на другите издания от поредицата компилации на Tru Thoughts “One Offs…”, за която към момента са се разписали Bonobo, Quantic, Nostalgia 77 и Domu, и тук не липсват добре пазени тайни – разбирай чисто нов и ексклузивен материал. Такава е F_ck-Up The Festivals Bounce версията на Dave Da Gato на “Universe” на Alice Russell. Последното е извисено от национална скъпоценност в еуфорична, ‘мръсна’ клубна забава, която има силата да чупи вратове.

Както мнозина почитатели на Zero dB знаят, Chris Vogado и Neil Combstock винаги са били с няколко сантиметра по-близо до ръба на иновативния саунд, правейки убийствена клубна музика под различни имена, много от които могат да бъдат открити в това издание. Двамата не спират да препълват някои от най-големите клубове и да консумират най-добрите саундситеми, познати на човечеството, сред които Plastic People и Club Yellow в Япония. Vogado, който сега живее в Барселона, ръководи и бутиковия лейбъл Fluid Ounce от легендарното си Fl. Oz. Studios, от където е и снимката на обложката! Към подобно уникално място няма как да останеш безпричастен…“One Off, Remixes and B Sides” на Zero dB е не само крайно необходим за вече съществуващите фенове на дуото, което смесва по неповторим начин латино жега, джаз цвят, поразителни бийтове и чист басов разврат, но и за всички онези, които през последното половин десетилетие имат отношение към денс музиката.

Излиза на 22.02.2010 г.

Издава – Tru Thoughts

Статус – Задължителeн!

Advertisements

3 thoughts on “Zero dB – One Offs, Remixes and B Sides

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s