The 28th Devil of Flevans

TRU208_Packshot

Ето на това му се казва истински удар под капачките на коленете… Разбирай, че ще ги натовариш доооста с колекцията от ремикси и истинска въртележка от стилове, звуци, парчета и клубни разбивачи.

Сега албумът на Flevans “27 Devils” се е превърнал в “The 28th Devil” и с рогата напред е страховито танцувален и ужасно предразположен към клубната сцена.

Да припомним – в албума “27 Devils” могат да се чуят вокалите на Sarah Scott, Shona Foster, както и на самия Flevans. И веднага след излизането му, съвсем разбираемо, ремиксите са започнали да валят из ведро. Най-доброто е пресято в диска “The 28th Devil” и в него алтернативите на оригиналните тракове варират от deep disco до 2-step.

От чутото досега обобщението е следното – няма слабо! Hint е запазена марка за ремикси и спорът за качеството в неговия вариант на “Hold On” е безпредметен.

Regal пък е поработил над “Lay Back” и с кеф бих прекарала един неделен ден, излежавайки се върху repeat на това парче. Лежерно, та се не трае!

Самият Flevans е примислил “Ooba, Ooba” наново и много добре го е измислил, а Lack of Afro ни е подарил бъдещ, ударен хит с ремикса си на “Endless Things”. За последния слагайте направо наколенниците на Ливайн и космодиска, да не кажете, че не сте предупредени.

Излиза на  14.12.2009 г.

Издава Tru Thoughts

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s