Kylie Auldist Remixes

TRU206_A_large

“In A Week, In A Day (Ashley Beedle Streetsoul Edit)” е вторият сингъл от албума на Kylie AuldistMade Of Stone” и освен преработката на водещия трак от него, тези 12 инча включват и прекрасни разработки на Hint, Flevans и PTH Projects. Талантът на споменатите в добавка с бързоразвиващата се звезда на Auldist e приятно опасна комбинация.

Под различни маски Ashley Beedle има необхватно влияние върху денс музиката на Острова и отвъд него. Малцина са тези, които могат да се оплачат от липса на допир с творчеството му – било то под формата на покорилия класациите хит “Lazy” на X-Press 2 или ненадминатия му каталог с ремикси, сред които и на “Are You Ready For Love?” на Elton John. През февруари тази година заедно с Horace Andy издадоха и втория от поредицата Inspiration Information албуми за Strut Records.

Когато получил промо копието на албума “Made Of Stone” Ashley Beedle веднага върнал развълнуван мейл, в който твърдял, че обожава “In A Week, In A Day” и иска да направи edit. И сега той е факт…

Да не пропускаме обаче и останалите: Flevans, който е бил парти инжекция на “One Goodbye”, PTH Projects с тяхното виждане за “In A Week, In A Day” и атмосферно заредената фънки хаус версия на Hint върху “One Goodbye”.

Излиза на 11.01.2010 г.

Издава – Tru Thoughts.

*Част от ремиксите може да чуете ексклузивно в радио предаването Groovy Sessions #190.

Kylie Auldist – “One Goodbye” (Hint Remix) Snippet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s