My Groove, Your Move, Lack Of Afro

Lack Of Afro - My Groove, Your Move

Когато кажа “Afro” – кажете “Браво!”… Е, ако искате, разбира се, ама ще ви се прииска, когато чуете какви ги е забъркал Lack Of Afro.

След прекрасния си дебютен албум “Press On” той отново е открил добрата формула за смесване на музикантските си заложби и студийния си талант с тези на няколко MC-та и изпълнители в албум с чудесното заглавие “My Groove, Your Move”. Вярно и красноречиво!

Addam Gibbons, който всъщност e по-известен дори и на личния си лекар като Lack Of Afro, отдавна си е извоювал името на един от признатите и особено талантливи занаятчии в областта на фънк и денс музиката днес. Дебютният му сингъл “Wait A Minute” си остава един от най-бързо разпродаваните 12″ в историята на Freestyle Records.

Явно е, че Lack Of Afro e преборил синдрома “трудния втори албум” без никакви затруднения. “Closer To Me” и “Tell Me What Happens Now” са с чудесното вокално участие на Roxie Ray (Dojo Cuts) и веднага хващат ухото, но далеч не само те. Много чувство за уют на тъпанчетата си ще предизвикате и с “Tha Basis”, “Special Baby”.

Усещам, че съвсем скоро ще се тресем в ужасна клубна несвяст и на “International”, което вече може да се открие в EP формат. В него гостуването е на Wax & Herbal T. Първият се среща още и в не по-лошото “Suspicious Glow”.

“My Groove, Your Move” може и да няма потенциала да надмине предшественика си “Press On”, но може да се почувства достатъчно добре както в своето минало, така и в нашето настояще и въобще в бъдещето на всеки. И така – когато кажа “Afro” – кажете…

Дата: 19.10.2009 г.

Лейбъл: Freestyle Records

Advertisements

3 thoughts on “My Groove, Your Move, Lack Of Afro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s