Domu раздава малко музика

DomuDomu e решил да ни зарадва с приятна и не особено малка порция негова музика. Той самият казва, че хард дискът му наскоро е претърпял срив, заради което е загубил фрагменти от обработките си, а оттам пък е дошла и идеята му да раздаде една част.

Мнозина знаят колко гадно и ужасно безпомощно е да ти гръмне харда и да осъзнаеш силата и влиянието на една машина над себе си… Domu явно го изживява, като не може да се завърне отново към работата по тях. Някои от парчетат може да сте чували от Myspace или Soundcloud профила му, така че не е задължително да се изумите от това, което ще ви падне. Това е просто своеобразен нов старт и ако искате да споделите впечатленията или благодарността си към този мил жест, може да го направите лично към него тук.

Както сам Domu казва: “I just hope this little burst of freeness is appreciated, because otherwise they are all going in the bin.”

DOWNLOAD

*Не приемайте безплатното за даденост, защото артистът съществува, благодарение на помощта, която му оказвате, като купувате музиката му! За последния албум от Domu “One Offs, Remixes & B-Sides” (Tru Thoughts) може да си припомните от тук или директно да поръчате от тук.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s