New DJ Food

djfood

DJ Food не се е загубил. Нищо, че отдавна не сме чували нещо ново конкретно от него, имам предвид от Strictly Kev като едноличен творец. По-точно от 8 години. Не, че се е загубил нейде в незнайно странство – напротив! Бачка безспир… И мисля, че е безпредметно да се обяснява кой всъщност е DJ Food. По-наложително е да се спомене, че сингълът “One Man’s Weird is Another Man’s World” съдържа 5 трака на 12-инчов винилов носител и това е първият от трите сингъла, предшестващи целия албум, който ще се появи през пролетта на 2010, разбира се за Ninja Tune.

Художествената творба на обложката е дело на специалиста по комикси Henry Flint от 2000AD. Негов е постерът, който ще върви в комплект със EP-то. Има и друг предвиден бонус – стикер с персонален код за безплатен download.

Иначе в първия сингъл участие взима Nathaniel Pearn, по-известен ни като Natural Self или като половината на Broken Keys, но тук ролята му е по-различна от обичайната. Той пее! Всъщност DJ Food се обръща към него за тази цел, след като разбира, че в два Broken Keys трака вокалът е именно на Nathaniel.

Останалите мостри от “One Man’s Weird is Another Man’s World” може да чуете в Soundcloud или пък тук. Официалната дата за издаване е 6-и юли 2009.

А ето и директно “The Illectric Hoax feat. Natural Self”:

Vodpod videos no longer available.

Advertisements

3 thoughts on “New DJ Food

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s