Sun Nickodemus

Sun-People-by-Nickodemus_udioZSNpGQgx_fullБруклинският DJ Nickodemus се завръща с втори соло албум под името “Sun People” (издава ESL Music). Разбираемо е още от заглавието, че албумът може да има ефект почти единствено върху признато слънчеви личности. Вдъхновен от слънчевите дни и добрите хора, той съчетава позитивни музикални вибрации от голяма част от земното кълбо – Гвинея, Колумбия, Пуерто Рико, Бразилия, Румъния (България явно отново е подмината, но това може и да бъде поправено съвсем скоро), Индия, Турция, Обединеното Кралство и Ню Йорк. Quantic е поднесъл безгрешните си groove умения в салса ритмите на парчето “La Lluvia”, бразилската певица Liliana Araujo пък може да се чуе в “Gora Do Sol”, a вокалът на Mandigo – Ismael Kouyate пуска в сила афро бийта в “N’Dini”.

“Sun People” има потенциала да играе на световната “шахматна дъска” като доставчик на панконтинентално парти, което това лято ще ви дойде добре, особено  на плажа.

В допълнение, може да се насладите на лежерното и непретенциозно официално видео към парчето “Sun Children”, в което хип-хоп-ната изява е на Real Live Show. Видеото е заснето по време на Sundae Party във Филаделфия, а сред операторите e и самият Nickodemus.  Освен това може да се сдобиете и с безплатен download на същото това парче от страницата, изписана на снимката горе…

Advertisements

3 thoughts on “Sun Nickodemus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s