DJ Buzz – Stardust ft. Frank Nitty & Dorian Concept

StardustДружбата с aвтора на Juslikemusic винаги е била полезна. И отново ме натъкна на нещо доста интересно и ново, а какво по-хубаво от тези две неща заедно!?…

DJ Buzz е родом от Виена и тамън е пуснал в обръщение 7-инчов убиец за Personal Records, който се казва “Stardust”. В него се чува МС-йстването на Frank Nitty, който е от Детройт и определено се усеща влиянието на австрийският продуцент Dorian Concept. Сингълът, както и видеото, са нещо като демо версия на предстоящия дългосвитещ албум, който предстои да излезе за същия гореспоменат лейбъл и ще носи име в подобен космически стил – “Cosmic War of The Planets”. Много е удобно да го проверите директно още сега от ТУК и да разберете как да се сдобиете с него.

Австрийската част на света се е взела в ръце и определено иска да ни предложи нещо доста интересно. Видеото го доказва неминуемо…

Гледай!

Advertisements

2 thoughts on “DJ Buzz – Stardust ft. Frank Nitty & Dorian Concept

  1. хахахааха , що се смея ли … тоя драфт седи при мен от снощи и чака условно наклонение … ама трябва да се отбележи , fo sure! :)

    • И при мен стоя от вчера в драфтовете, ама обещах на Джъстлайкмюзик да го изчакам, защото все пак той ме просвети… И ето днес – не издържах ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s