Да подгреем за Live-a в Park-a…

park live program

Наближава фестът и под “фестът” мисля е излишно да обяснявам какво се има предвид… То друг такъв няма и няма и да има (дано не съм права). Дай боже да стане ежегоден, ама това, мисля, ще зависи от представянето и представителството на аудиторията.

Spirit of Burgas не че го подминавам нарочно, напротив! Миналата година беше супер, ама тая година освен за Faith No More и Fun Lovin’ Criminals нищо друго не съм чула. Сигурно има как да се информира човек, ама за рекламата и шума около него намеквам или по-скоро за липсата на такива… Месец и половина има и това хич не е много време!

А инак сега виждам, чувам, усещам, че бая народ се гласи за Park Live, ама дано също толкова бая се нагласят и да посетят. Досега не съм го коментирала тук и не че сега смятам да се поправям… Излишно е! Писна ми да обяснявам на разни Lamb и Tricky фенове около мен, че ще има и други персони на този колодрумен фест, който аз за жалост желая да уважа най-вече в онази му затворена Yalta “after party” част… А толкова се радвах, че в София ще има фест на открито с подобни имена и че приятното ще може да се съчетае с приятното. Разбирай, приятния парков въздух и атмосфера с приятния line-up.

Ама да не прозвучи много критично. Независимо къде и как, радвам се безумно много, че ще мога да си подаря шанса да послушам Gilles Peterson, 4 Hero, Roots Manuva, Pilooski, Little Dragon, Карандила

И ако случайно си допуснал последният брой на Капитал Light да те подмине, натреси му се! Посветен е на “ФестЪТ” и си има стабилна доза интригуващи интервюта.

Инак вметвам и нещо ново, открито току-що, което не бих отбелязала отделно с особено внимание, ама е свързано с 4 Hero, та оттам и с фестЪТ (може би)…

4hero feat. Face – look inside (izmabad remix)

Advertisements

3 thoughts on “Да подгреем за Live-a в Park-a…

  1. Vibert, Marc Mac, Peterson, Manuva, Pilooski, Dragon, Noze и Karandila – това е моята програма, другото ще мине покрай тях ; )

    • Oу! Карандила! Как можах да ги пропусна… веднага се нареждат сред списъка с фаворити ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s