Kylie Auldist – Made Of Stone

TRU197_packshot_1

Kylie Auldist e от редките случаи соул изпълнителки, които притежават изпълнен със заряд и много нюанси глас. Доказано е, че ако го чуете веднъж, трудно ще го забравите. Друг факт е също така, че тя доби известност с гостуващите си изпълнения в австралийската група The Bamboos, но пък за сметка на това първият й албум “Just Say” [Tru Thoughts – 2008] не успя да ме запали. Май очакванията ми тогава бяха по-високи и трудно можеха да се удовлетворят. От друга страна, като продажби, “Just Say” беше голям успех за лейбъла. Година по-късно, след като и моите очаквания може би поспаднаха, сега Kylie твърдо е решила да ме спечели.

Вторият й албум “Made Of Stone” отново е под шапката на Tru Thoughts и въплъщава таланта на Lance Fergusan, познат най-вече като Lanu. Парчетата са своеобразна колекция от оригинални и зрели поп парчета с ретро фънк вдъхновение и соул звучене. Много музикантски, кристално чисто продуцирани и разбира се, с проницателния лиричен глас на Kylie.

“Made Of Stone” стартира с познат горещ фънк още в първото парче. В него певицата, родена и отраснала в малко градче и по-късно открила мисията си да пуска гласа си за благото на човешкия слух под светлините на Мелбърн, дава да се разбере, че е натрупала богат опит. Само няколко парчета по-късно настъпва промяна, която открива Kylie в много по-мелодично и разнежено настроение. Универсалните теми за живота и любовта зазвучават красиво с тембъра на Auldist – например, тракът “Lookin’ For You”. “I Will” пък е написана за двамата й сина, а заключителното парче е в памет на неин много скъп роднина.

7-инчовият сингъл от албума “It’s On Me” / “Made Of Stone” излиза през юли, а за целия албум ще трябва да изтърпим до 10-и август.

Kylie Auldist – Myspace

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s