Daniel Merriweather makes a Change

Daniel Merriweather досега познаваме като гласа от парчето, което взриви света (мисля, че не е пресилено) преди 2 години – “Stop Me” (кавъра на Mark Rosnon feat. Daniel Merriweather на едноименно парче на The Smiths). По нашите географски ширини гръмна по-точно в началото на пролетта на 2007.

Сега явно австралиецът прави всичко възможно, за да настъпи промяна в това възприятие. “Change” е първата стъпка към това и ми се струва, че ще е доста успешна. Момчето с нежния ангелски глас (и физиономийката му е такава) се справя много добре и няма как иначе, щом продуцирането на дебютния му самостоятелен албум  “Love & War” е в ръцете на машината за хитове Mark Ronson.

Може да му направите частична проверка на www.danielmerriweather.com, а ако ви стиска, може и да се пробвате за Remix Contest-а, който е официално обявен ТУК.

И за да не излезе, че това са празни приказки, да се обоснова със самия сингъл “Change”, в който се вижда и чува и добрата и безспорно полезна намеса на MC-то Wale. Остава само да видим какво ще следва…

Vodpod videos no longer available.

Advertisements

2 thoughts on “Daniel Merriweather makes a Change

  1. На мен парчето ми понeсe завидно добре, дори някой да го причисли към комерсиалната ниша. Нека да има и смислена такава музика по-често!

  2. То си е чиста проба комерс, ама както и ти казваш… трябва да има и такъв, че да можем и ние да гледаме ТВ и да слушаме радио като останалите хора ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s