Sea Panda Love Breaks Mix

sea-panda-p2_aDJ Magneto явно е направил и първа част на тази (явно) серия от миксове, тъй като сега попадам на втора… Звучи приятно в тези пърхащи, слънчеви пролетни дни и макар да бие малко на сладникаво, пасва на цъфналите дървета и невидимите пепрудки (!)…

До мен достигна благодарение на Like A Throttle на DJ Day.


1- Peaceful Morning – Red Hook Project
2- Morning Child – 4 Hero
3- Give you up – Lord Kuruku
4- Remember A Time – Brothers Stoney
5- Caught Up In The Rapture – Anita Baker
6- Just The Two Of Us – Bill Withers
7- Lucky Fellow – Leroy Hutson
8- Fat Morning, Central Park – Bulljun
9- Sexy Girl – 9th Creation
10- Phase III
11- Oh Honey – Delegation
12- Ridin High – Faze-O
13- Wind Parade – Donald Byrd
14- One on One – Hall and Oates
15- Lovley Day – Bill Withers
16- Dancer – Spacey
17- Trippin’ – Curtis Mayfield
18- Sexual Healing (DJ Day threory mix)
19- Inside my Love – Minnie Ripperton
20- Remind me – Patrice Rushen
21- Brazillian Groove – J Dilla
22- What u Won’t Do For Love – Bobby Caldwell
23- Diana Ross – Telephone
24- Strawberry Letter 23 – Bros Johnson
25- Give In – 4 Hero
25- Nancy Wilson – I’m In Love



One thought on “Sea Panda Love Breaks Mix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )


Connecting to %s