Flevans по 27 дяволите

tru191_packshot

Същинската мелачка на стилове, звуци, тракове и клубни бомби Flevans е пред прага на издаването на трети самостоятелен албум, в който бая е понаблегнал на живите инструментали за сметка на обичайното за него семплиране. Резултатът е обаятелен, както се и очаква…

Като един от първите артисти под крилото на Tru Thoughts, който успява да хване ухото на лейбъла с откровения си инстинкт към нуждите на клубния звук и не на последно място с ексцентричните си и чудновати семпли, сега той отново се завръща в началния си музикален дом с нов албум в джоба.

Факт е, че това LP не хваща от първото слушане и мисля, че именно там е и разковничето му. Трябва да се слуша… Може и това да е някакъв странен метод да отсее по-търпеливите и любопитните, но минималното усилие си заслужава.

Като многостранно развит музикант, който владее използването на китара, бас и пиано наред с други инструменти, Flevans винаги е вмъквал тези си умения в музиката си. Досега обаче не се е случвало толкова силно да се осланя на таланта си, който далеч надвишава cut-paste базата на предишните му творения. В “27 Devils” той е композитор и изпълнител на всяка нота в този албум, като дори се осмелява да пусне и гласа си в някои от траковете! Гост вокали обаче също не липсват – Sarah Scott, Shona Foster добавят магия в цялостното звучене.

“27 Devils” просто иска да бъде чут и то неведнъж!

На 13-и април излиза сингъла “Hold On” featuring Sarah Scott / “Hold No Water”, който ще бъде достъпен за дигитален download, a целият албум можем да очакваме месец по-късно – сиреч на 13-и май.

flevans-logo-rgb-800px

За десерт – един очарователен малък микс на самият Flevans, който се слуша с неподправено удоволствие:

LISTEN!

Advertisements

2 thoughts on “Flevans по 27 дяволите

  1. Едва сега стигнах до Flevans 27 Devils Podcast и съм ВЪЗХИТЕН!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s