Think Twice with Palov & Mishkin

pm_think-twice

Много хора се чудят как да охулят гърците, но Palov & Mishkin са дуо, което има капацитета да завърже злите езици на възел. Двамата incognito съседи скоро ще дадат на света своя първи албум под крилото на лейбъла Cast-a-blast. Това си е едно напълно очaкавано и естествено продължение на компилацията им “Backslam Extravaganza” и серия от сингли за лейбъли като Gamm, Resence, Scribble, Rebtuz, както и ремиксa им на The Hot 8 Brass Band.


Албумът “Think Twice” отбрано комбинира тежък китарен фънк, северноамерикански нотки, блок брейкс и екзотичен соул с тропически полъх, което като цямо би могло да бъде и описанието на характерния звук на Palov & Mishkin.

Както и самите те споделят, всичко, което е се намира в “Think Twice”, e предназначено за отбрани и разкрепостени откъм свобода на мисълта музикални кратуни и DJ-и. Основната им идея е да дадат на клубната сцена допълнителен заряд, а бонусът е ремикс на TM Juke, който има голяма вероятност да раздвижи дори и старите кокали на леля ти.

Palov & Mishkin традиционно експериментират с елементи от миналото, които добавят към настоящето и бъдещето, а резултатът е атмосфера, лъхаща на 60-те и 70-те години със силното усещане за винтидж.

Конкретна дата за издаването още няма, но ще е скоро. Като компенсация един пресен mix на Blend aka Mishkin от myspace профила му:

LISTEN!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s