Azaxx – The Exotic Delight Bay

Azaxx - Exotic Delight BayAzaxx е новото име в листата на Tru Thoughts, което издава самостоятелен албум за лейбъла. И както обикновено няма грешка в избора. Преди това французинът намигва с парчето “Fiesta Tropical” от компилацията “Shapes 07:02” на същата брайтънска музикална машина.

От 9-и март той е вече в пазарно обръщение и неговото притежание се препоръчва с пълна сила и две ръце (от EtchShop). Вдъхновен от посещенията на Azaxx в Бразилия, но не само, както той самият казва, “The Exotic Delight Bay” e “опакован” с много висока температура, матов слънчев загар, златист пясък и океански солен привкус. Има си и мамбо, и салса ритми, но и модерни jazz, breaks, liquid funk и Baltimore Club съставки, които са примесени в идеални пропорции, готови да бъдат поднесени горещи на всеки уважаващ себе си танцьор на свободна практика по клубове, плажове, барове, домове и т.н.

По-добра среща с албума и неговия автор се предоставя от сайта на Tru Thoughts в един от традиционните им podcasts. Забавният френски акцент на Azaxx e допълнителен бонус…

LISTEN!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s