Kinny достатък

След като Tru Thoughts са тръгнали да издават бая новости тази година – няма начин да ги подмина току-така.

И като се има предвид, че в конкретния случай е намесено и името Quantic с допълнението му Soul Orchestra, става излишно да се оправдавам и обосновавам.

Кinny – Ehough Said feat. Quantic Soul Orchestra

Kinny всъщност първоначално се засилва в музикалната кариера като оперна певица, но явно джазът, регето и соул музиката са подкосили набързо оперните й амбиции. Тя не  е ново за брайтънския лейбъл име, като върнеш лентата назад към 2005 и не забравяш да запомниш “Forgetting to Remember” на Kinny и Espen Horne. Оттам насетне гласът й добива популярност – канят я Massive Attack, после и Andy Smith, TM Juke, Diesler…

Kinny - Idle Forest of Chit Chat artwork

Към сегашния момент Kinny я чака първи самостоятелен албум “Idle Forest Of Chit Chat”. Той трябва да излезе на 23-и февруари и в него да усетим докосването на палитра от продуценти:  Quantic, Nostalgia 77, TM Juke, Hint и новоизгряващата норвежка звезда Souldrop. Дебютният сингъл с двойна А страна  “Enough Said” // “Desire” излезе на 8-и декември миналата година (за радост на нищо неподозиращите родни студенти) и причини усилена мозъчна дейност откъм лявото полукълбо.

С прискърбие искам да съобщя, че при първо гледане/слушане на видеото, усетих раздразнение от гласа, а може би от гримасите… не знам точно какво ме отблъсна, макар като цяло видеото да е особено приятно и по мой вкус като изпълнение. Надявам се това раздразнение да отмине с времето, а може би само слушане без картинка би помогнало, защото музикалното оформление на QSO не се оспорва по никакви линии.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s