“Steam” by Laura Vane & The Vipertones

Почна се! 2009 засега не изглежда да стартира ощетена откъм музика, за разлика откъм финанси… Старата познайница Laura Vane, която познаваме най-вече от близките й музикални срещи с Diesler, Hint, Part Time Heroes и The Streets, този път  се е колаборирала с The Vipertones. Всъщност зад това име отново се крие симпатичния гигант Diesler, но освен него като музиканти се изявяват и Ton van der Kolk и Phil Martin (AIFF, Unique Records).

Преди да пуснат съвместното си LP през пролетта на тази година, сега Laura Vane & The Vipertones пускат примамлива стръв с чудесен 7-инчов сингъл, издаван от Socialbeats и Unique Records. Парчетата в него са “Steam” (A1) и “Man Of Your Word” (B1).

Съборът на дамата и тези симпатични момчета се случва в услуга на един традиционен funk & soul музикален материал, който притежава елегантни инструментали и таланта на Diesler да дава допълнителна стойност със своите своята запазена groove марка. А Laura просто се е абстрахирала от съвременния свят и се е отдала на сладките вокали и вдъхновяващи текстове…vipertones-7_-image

Препоръчва се горещо.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s