Róisín Murphy – full live!

Преди да отида на концерта на Róisín Murphy на 6-и ноември не можех да проумея какво й има чак толкова, че всички така я възхвалят и й се възхищават. Не че никога не съм я оценяла – напротив! Просто се чудех наистина защо такава голяма любов. Е, сега и аз изпитвам нещо подобно. Не чак любов, но определено – могъща симпатия, защото това бе нещо повече от обикновен концерт. Това бе спектакъл, това бе моден взрив за окото и сладост за ушите откъм изпълнение и послевкус…

За онези, които пропуснаха, а и за тези, които просто искат да извикат спомена – една наистина ексклузивна възможност да видиш и чуеш неин цял live, а не просто откъслечни клипове. Концертът е в Брюксел, но оставам на мнението, че ТОВА трябва да се чуе и види на живо, защото във видеото определено се усеща липса откъм сила и зрелищност на звука. На този етап обаче това е, с което самата Róisín ни дава шанс да се задоволим. Видеото е взето от официалния й сайт.

Vodpod videos no longer available.

За по-широка и удобна картинка се насочи към ИЗВОРА.

Advertisements

One thought on “Róisín Murphy – full live!

  1. БравУ,бравУ…яко ще да е било на концерто.Тук малко добих представа какво е било в София,ама верно,друго си е… да си там както на всеки концерт де…тръпката е друга :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s