Предлага се терен за партита # 1

Големината на парцела се равнява на един Party Center 4KM. Обхождането на терена ще се проведе съвсем скоро – на 22 ноември (събота). Площта ще е покрита с изключително приятните N.O.H.A. (Noise Of Human Art), “братушките” от Kompott и “машиниста” на balkanXpress – Коста Костов. Виновниците за съществуването на TEREN # 1 – Feelme crew, които принципно са отговорни за филми и друг род телевизионни изяви, са обещали да заснемат “маркирането на територия” стъпка по стъпка. Всяка крачка от пристигането до заминаването на изпълнителите ще бъде запазена във видео формат, а целта е специален backstage филм за събитието.

Сред българските “окупатори” на Терена ще са DJ Dickie, който ще сподели имАнето си (разбирай бийтове) с конгите на Tulpa и Oxydant, саксофонистът Цветан Чобанов – Cheeba, познат от реге формацията Root Souljah, както и DJ Phoenix с проекта Bulgar-Bulgar, който е съвместен с всеизвестния Skiller.

Оказва се също, че освен с парти Терен, на 22-и може да сдобиете и с 10 домашно приготвени компота – остава само да ги откриете из залите на събитието. Ако сте пропуснали подготовката на зимнина тази година, явно имате шанс да наваксате и да не останете гладни поне за седмица.

Преди да се потегли към обхождането на терена, което стартира в 20:00 часа, всеки има поканата да мине да си запаси бъбречетата и черните дробчета с необходимото в Bash Bar на “Иван Асен” 31, където ще ни озвучава Оto.

Този вид запасяване е най-добър за последващото маркиране на територия в класическия смисъл на израза…

Така че, see you there…

Билети – here

Advertisements

6 thoughts on “Предлага се терен за партита # 1

  1. аз никви кумпоти не видех, сигур сте ги изяли, деа!
    ненаситници таквиз ;

  2. Да явно от компотите ми стана зле накрая… лакомията не прощава :}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s