Gnarls Barkley and Mistery Man

Ако вземем предвид всичките изчанчени сценични костюми (от герои на “Междузвездни войни” до “Магьосникът от Оз”), можем да заключим, че бе само въпрос на време гласът Cee-Lo и студийният маг Danger Mouse от Gnarls Barkley да се появят и изцяло анимирани.

Всичко това се случва в супер дупер over turbo пресния клип, който на 7-и ноември официално излезе на видео сцената. Едва ли има човек, който се е съмнявал, че поредният им визуален взрив ще е нещо посредствено, повърхностно или каквото и да било в този дух. Аз лично досега не помня да съм се разочаровала от техните видео намеси, защото те винаги са изпипани и си заслужават мястото в класиките на жанра. Не смея да твърдя, че това е the best of the best шедьовъра им, но намеквам само, че си заслужава вниманието.

Парчето е “Mistery Man” и се лоцира на B-страната на сингъла “Who’s Gonna Save My Soul”, който между другото излиза на пазара официално днес. В него са включени оригиналния демо запис, версията на едноименното парче от албума “The Odd Couple” (задължително поправи пропуска си, ако все още не ти е минал през ушните канали), инструментален и live вариант. В EP-то е включен и гореспоменатия анимиран трак “Mystery Man” и live версия на “Neighbors”, записана в известния 40 Watt Club в Атина (Джорджиа, САЩ). Апропо едноименното видео към сингъла също не подлежи на пропуск, затова задели да хвърлиш по едно око и на двете:

Gnarls Barkley – Mistery Man

Gnarls Barkley – Who’s Gonna Save My Soul

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s