Lizzy Parks дава подслон

Ако следите продукцията на лейбъла Tru Thoughts, няма начин да сте подминали едно от новите имена в техния списък с изпълнители – Lizzy Parks.

Гласът й ни е отдавна познат – още от албума на Chris Bowden “Slightly askew” [Ninja Tune – 2001], където тя изпълнява “Crockers and Killers”. Има си и дебютен албум още от 2005 година за инди лейбъла “The Birds”, но сега е вече член на Tru Thoughts семейството и “Raise The Roof” от 22-и септември насам си мери силите по продажби в EtchShop.

Ако все пак името или пък приятното външно излъчване на дамата не са достатъчно убедителни за качеството на звука, може би трябва да споменем, че той е под изключителната опека на Ben ‘Nostalgia 77‘ Lamdin и басиста Riaan Vosloo. Албумът е способен да отпуска мускулни схващания, почти замества масаж на ушите и гальовности с цел настръхване.

Поводът да му обърна внимание точно сега всъщност е видеото, което Tru Thoughts качиха днес в myspace и усещането, че това не бива да бъде подминато с леко ухо…

Vodpod videos no longer available.

* Видеото не е на оригиналната версия на едноименния трак “Raise The Roof”, а негва акустична такава и освен това се казва, че Lizzy е болна тук (lol!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s