Jazz икони

Ако все още не си разбрал и се чудиш: “Къде по дяволите мога да се направя на поне малко културен и взема, че посетя някоя изложба!?”

Мястото е класическо, удобно и няма нужда от дълги размишления. Софийска градска галерия така или иначе често най-вероятно я подминаваш в пресичането на главните централни артерии на София, вземи че влез поне веднъж вътре (дано не ти е за първи път, нито за последен)!

Ако си от музикалните фенове, които едно си знаят – едно си баят и всякакви други изразни форми са им малко или много чужди – то това ще ти хареса. Има се предвид – ще ти допадне и няма да се чудиш какво толкова във възприятията ти липсва, та често не можеш да го разбереш това изкуство – изобразителното!

Признавам си, Мария Зафиркова, Димитър Трайчев и Христо Алексиев не са сред имената, които ми говорят нещо, но честна скаутска – чух от картинтие да звучи музика, а в музиката видях образи. Така че мисля, че може да се приеме – имахме зачатък на разговор… Личното отношение към всеки отделен артист си личи, а иначе посвещението е отправено към откритието Радка Тонеф. И като прибавим, че Jazz FM имат пръст (показалец/палец или кутре – сети се сам), всичко говори за нещо много приятно… Определено ми отвори апетита за още и още, а какво по-хубаво от това…!?

Advertisements

3 thoughts on “Jazz икони

  1. звучи супер. веднага след като разтоваря въглищата (за огнището нали) ще се запътя натам :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s